Cautare

7151 de rezultate pentru "localitatea de numarul telefon 0266322225" (3.02 secunde)
Durostorum Cetatea Durostorum a fost o importanta cetate si oras roman pe malul drept al Dunarii, intre cetatile Sucidava si Axiopolis. Astazi, in apropiere, se afla localitatea bulgara Silistra si localitatea romaneasca Ostrov, din judetul Constanta. Sursa: Wikipedia
Cei aproximativ 300 de elevi din localitatea doljeana Rast, zona afectata aproape in totalitate de inundatii, invata de ieri, o data cu reinceperea cursurilor, la Scoala nr.
Sambata, 6 mai a.c., in localitatea constanteana Cogealac, mare adunare, mare.
Marian Galbinasu, candidatul prezentat de Partidul National Liberal, este cel care, de altfel, a tinut interimar locul primarului din localitatea Corbu.
FARCAS) Pe latura sudica a Muntilor Fagaras, cei mai inalti din Carpatii Romanesti, pe raul Arges, se afla barajul VIDRARU, de 166 metri inaltime. Pe coronamentul acestuia trece un drum, parte din TRANSFAGARASAN Barajul colecteaza apa intr-un lac cu suprafata de aproximativ 9 kilometri patrati.
Plenul Senatului a respins modificarea Codului de Procedura Penala, desi a adoptat mai multe amendamente, inclusiv de eliminare a obligativitatii purtarii permanente a unui sistem electronic de supraveghere, pentru inculpatii care nu au voie sa paraseasca localitatea.
Prefectul Constantei, Danut Culetu, a anuntat intr-o conferinta de presa organizata ieri, ca a fost intocmita o comisie, prin ordinul prefectului, care sa verifice autenticitatea semnaturilor stranse pentru inlocuirea primarului din localitatea Tortomanu, Gheorghe Panait.
Primarul Gheorghe Bece, din Macesu de Sus, este nemultumit de lipsa de intelegere a Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj, care nu ia in calcul faptul ca fermierii din localitatea sa sunt, de fapt, niste tarani batrani, care nu pot sa mai mearga nici pana la poarta casei lor, daramite pana la Segarcea pentru a depune cererile de finantare a culturilor.
Presedintele PD Cumpana si totodata candidatul democrat pentru primaria localitatii amintite, Dumitru Burcin intentioneaza sa organizeze o serie de actiuni menite sa vina in sprijinul locuitorilor comunei.
Presedintele PD-L Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, reuseste un tur de forta impresionant, participand la aproape toate lansarile colegilor sai de partid, luandu-si astfel in serios si functia de sef al democrat-liberalilor constanteni, nu numai de candidat la Primaria Constanta.
Liderul PNL Calin Popescu-Tariceanu s-a declarat convins duminica, la Chitila, ca, la 1 iunie, liberalii vor castiga alegerile, anuntandu-si sustinerea pentru actualul primar, Emilian Oprea, si pentru proiectele acestuia privind soseaua de centura, parcul dendrologic si piscina olimpica.
Institutul pentru Politici Publice critica Executivul pentru "limitarea dreptului fundamental de vot" a romanilor care nu se afla in localitatea de domiciliu la data alegerilor si solicita introducerea, pe buletinele de vot, a optiunii "niciun candidat" pentru cetatenii nemultumiti de oferta electorala.
Cei mai multi dintre parlamentarii de Constanta au preferat, vineri seara, sa ramana in Bucuresti decat sa se intoarca in teritoriu, motivele fiind vremea capricioasa si accidentul de pe Autostrada Soarelui.
Situatia conflictuala din localitatea Cogealac este pe punctul de a se transforma in revolta. Tot mai multi cetateni si-au aratat nemultumirea fata de primarul Cati Hristu (foto), pe care acum, la un an de la alegeri, nu-l mai vor.
Pentru ca se apropie finalul primului an de mandat al primarilor din judetul nostru, cotidianul "Replica" va prezinta o radiografie a activitatii acestora, asa incat am solicitat parerea mai multor edili din judet cu privire la realizarile si nerealizarile inregistrate in tot acest timp.
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Dolj a anuntat ca duminica, in jurul orei 17.00, politistii au fost sesizati ca in comuna Scaesti - sat Valea lui Patru, in apropierea sectiei de votare, au oprit trei autoturisme ai caror pasageri erau suspectati de turism electoral.
Senol Zevri (foto), fostul analist politic si economic pentru Ambasada Republicii Coreea, fost director executiv al Directiei Strategiei Politice si Programe in cadrul Primariei municipiului Medgidia si fost sef Serviciu Coordonare Programe al Directiei de Integrare Europeana si Relatii Internationale din cadrul Autoritatii Navala Romana, este in prezent director coordonator al Agentiei pentru Protectia Mediului (APM).
Inventarierea gropilor de gunoi din comunele doljene continua, desi termenul de inchidere al acestora a trecut din 16 iulie. Identificarea depozitelor neconforme cu standardele europene de catre comisarii Garzii de Mediu are punct final sfarsitul acestei luni.
Potrivit unui comunicat de presa al UNPR, trei primari din Olt si unul din Ilfov au semnat o declaratie comuna prin care anunta ca vor candida din partea UNPR la alegerile locale de anul viitor.
Inspectoratul Teritorial in Constructii (ITC) i-a intocmit afaceristului Ilie Hondoreanu dosar penal pentru faptul ca nu a oprit lucrarile la un gard de imprejmuire a vilei pentru care nu avea autorizatiile necesare si care mai era construit si pe domeniul public.
google-analytics.com